Back

You've chosen:

Get in touch

Start using the best platform there is to manage your CRO database.

Involve your colleagues in CRO
Store and retrieve all CRO related data
Connect to your favorite tools already in use

We'll be in touch within a working day

You're in good company

Multichannel Conference

Conversieoptimalisatie wordt steeds belangrijker bij Nederlands grootste uitgever. Miljoenen bezoekers van de sites van De Persgroep worden dagelijks betrokken bij meerdere tests. Testen verhogen het rendement voor de Persgroep. Binnen de persgroep worden dan ook steeds meer testen uitgevoerd. Hoe worden de juiste prioriteiten bepaald, Hoe worden de best ideeën verzameld en hoe wordt iedereen betrokken bij het verbeteren van het online rendement. De persgroep is steeds professioneler aan de slag met testen. Er is een duidelijke verschuiving van intuïtieve beslissingen naar een gestructureerd testproces. Hoe pakt De Persgroep dit aan en welke rol speelt MetaDimensions daarbij.