MD-Content-4

Features

MetaDimensions is de ultieme CRO Kennisbank. We ondersteunen jouw CRO specialisten op elk mogelijk vlak, zodat ze zich kunnen focussen op het maken van impact. We stroomlijnen je gehele optimalisatie proces door de unieke features van ons platform.

MetaDimensions

  • Beheer en rapporteer je optimalisatieproces, van idee tot inzicht
  • Bouw je eigen kenniscentrum met de knowledge base
  • Ontdek en combineer eerder verkregen inzichten 
  • Stroomlijn het proces en creëer focus op groei 
  • Integreer MetaDimensions met bestaande processen en toolings

Dit is wat MetaDimensions te bieden heeft

Dashboard

Growth Loop

Workflow

Knowledgebase

Competition

Schermafbeelding 2022-05-05 om 14.18.48

Dashboard

Diepgaande inzichten in één oogopslag

Het Dashboard is de controlekamer van MetaDimensions. Vanuit het Dashboard zie je in één oogopslag de voortgang van je optimalisatie proces. Hierdoor zie je meteen waar bottlenecks ontstaan en kun je voorkomen dat deze een probleem worden. Op deze manier kun je het overzicht houden in je CRO kennisbank. Het Dashboard bevat zes standaard elementen, maar is helemaal aanpasbaar naar jouw wensen zodat je precies kunt inzien wat voor jou belangrijk is.

Growth Loop

Focus je organisatie op impact en groei

Met de growth loop richt je je gehele organisatie op het maken van impact en groei en zet je een gestructureerd optimalisatieproces op. Het start allemaal met een business opportunity. Met de growth loop zet je deze kansen om in uitvoerbare ideeën die uiteindelijk tot een beter resultaat zullen leiden. De growth loop bestaat uit verschillende onderdelen: studies, observations, hypotheses, tests en learnings. Deze helpen je om elke stap van kans naar resultaat te kunnen beheren en rapporteren.

Schermafbeelding 2022-05-06 om 10.15.03
Schermafbeelding 2022-05-06 om 10.13.31

  Workflow

Houdt grip op je CXO proces

De workflow functie geeft je een compleet overzicht van de lopende zaken binnen je optimalisatieproces. Hierdoor krijg je een helicopterview over jouw werkwijze en kun je dit deze moeiteloos beheren, controleren en bijsturen waar nodig. Het werkt net zo makkelijk als een Kanban- of Trello-bord. Verplaats kaarten van de ene baan naar de andere om overzicht te creëren en om voortgang bij te houden.

Knowledgebase

Bouw je eigen kenniscentrum

De knowledgebase is het epicentrum van MetaDimensions. Het is dé plek om nieuwe inzichten op te doen en kennis te vergaren. Ontdek en leer van vorige experimenten waardoor je betere hypotheses kunt opstellen voor volgende tests. Scroll gemakkelijk door alle voorgaande observaties, hypotheses, tests en resultaten. Of zoek gericht naar een onderwerp en ontdek wat je voorgangers hier al over hebben geleerd.

Competition

Betrek de hele organisatie bij het CXO proces middels gamification

De competition module is een leuke, interactieve manier om collega’s te betrekken bij het gehele optimalisatie proces. Verspreid een testcultuur door de gehele organisatie door iedereen te laten meedenken over optimalisaties. Collega’s nemen het tegen elkaar op in een strijd om de beste optimalisaties te herkennen. Hierdoor kun je gemakkelijk inzichten delen en kan iedereen op een laagdrempelige manier bijdragen aan het optimalisatieproces.

 

Onze opdrachtgevers