Website-foto-11-2019
Nieuws

MetaDimensions wordt onderdeel van BlueWaveDigital

Jeffrey
Door Jeffrey op 01 februari 2022
Leestijd 3 minuten

 

BlueWaveDigital is vanaf februari 2022 de groepsnaam achter de agencies OrangeValley, Copper IM, BlueElevation, MetaDimensions, Brooklyn Media & Technology en OrangeValley Professionals.

Door deze combinatie ontstaat een groep met brede expertise en “digital first” vakmanschap van circa 80 medewerkers met meer dan 15 jaar ervaring, bij een veelheid van opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Een onafhankelijke agency groep met een breed pallet aan producten en diensten en ervaring in vele branches.

Als MetaDimensions bieden we al 8 jaar een cloud-based omgeving aan om inzichten over de customer journey te bundelen en het optimalisatieproces bij opdrachtgevers te verbeteren.  We ontwikkelen challenges om binnen organisaties collega’s uit te dagen om met de beste testen te komen. Daarnaast verbinden we MetaDimensions met verschillende testtools zoals Optimizely, VWO, Optimizely en SiteSpect.

Onze kennisbank stelt opdrachtgevers daarmee in staat om betere test ideeën te ontwikkelen en te prioriteiten. Ook hebben we de afgelopen jaren de workflow voor optimalisatie verbeterd bij veel opdrachtgevers. Toch is er voor MetaDimensions meer nodig om de Customer journey data driven te verbeteren.

Door de samenwerking met de andere labels binnen BlueWaveDigital breiden wij onze kennis uit over customer experience,  krijgen we toegang tot een inhouse biometrische usability lab en andere innovaties om onze dienstverlening te optimaliseren.

De gezamenlijke ambitie is om de beste in ons vakgebied te zijn. Veel van de agencies binnen de BlueWaveDigital groep hebben ook een notering in de Emerce100. Zo won BlueElevation samen met RTL in 2021 de CRO Award op het gebied van Customer Experience Driven Design, zijn de opleidingen van Copper IM uit Arnhem op Springest in 2021 gewaardeerd met gemiddeld een 9.1 en beoordelen de lezers van MT/sprout OrangeValley als top 5 beste Digital Marketing & Ecommerce agency van 2021.

De combinatie van deze merken in BlueWaveDigital vormt een krachtige en waardevolle samenwerking in het streven naar een full service data driven digital agency. Zowel voor opdrachtgevers, maar ook voor ambitieuze professionals die willen doorgroeien en willen werken met ervaren collega’s en toonaangevende (internationale) opdrachtgevers.

Ortwin Verreck, Managing Director BlueWaveDigital: ‘We hebben al langer de ambitie om uit te groeien tot hét toonaangevende data driven digital bureau van Nederland. De awards van afgelopen jaar sterken ons in deze ambitie en de ingeslagen weg. Komende periode blijven we onze groep versterken met agencies die expert zijn in hun vakgebied om samen te bouwen aan een full service data driven agency’.

Over BlueWaveDigital

BlueWaveDigital is een digital agencygroep met de focus op data driven digital marketing. Een combinatie van toonaangevende bureaus met elk hun eigen specialisme werken binnen BlueWaveDigital samen vanuit dezelfde visie en aanpak. Meer informatie over BlueWaveDigital vindt u op www.bluewavedigital.nl.

Einde persbericht:​ Noot voor de redactie

Voor meer informatie over BlueWaveDigital, interviewaanvragen of meer beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Anouk Sintniklaas op telefoonnummer: 030-8200200 of via e-mail: info@bluewavedigital.nl.