RVN01905

Over MetaDimensions

undraw_building_websites_metad

Het ontstaan van MetaDimensions

MetaDimensions is ontstaan in 2018, vanuit de behoefte van opdrachtgevers om CRO learnings een centrale plek in de organisatie te geven, het testproces efficiënter te maken en een meer datagedreven testcultuur in de organisatie te creëren. Daarnaast zit veel testkennis vaak in het hoofd van medewerkers, echter als deze medewerkers de organisatie verlaten, stroomt ook deze waardevolle kennis uit.

MetaDimensions ondersteunt het volledige testproces van idee tot analyse en zorgt dat iedereen uit de organisatie test ideeën kan initiëren. In MetaDimensions is het ook mogelijk om testen eenvoudig te prioriteren, te activeren in bekende testtools en te evalueren. Hierna krijgen alle learnings een centrale plek in de ‘central knowledge base’. In deze knowledge base worden naast individuele testprestaties ook overstijgende learnings opgeslagen. Hierdoor wordt op basis van historische testdata resultaten van toekomstige testen voorspelt. Hierdoor kan je een datagedreven testcultuur creëren met maximale focus op het verbeteren van digitaal resultaat.

Onderdeel van OrangeValley Group

Sinds februari 2022 is MetaDimensions onderdeel van OrangeValley Group, een digital marketing agency group met de focus op data driven digital marketing. Innovatie en de drang tot continue optimalisatie zorgt dat we intensief samenwerken en de best mogelijke oplossing voor onze opdrachtgevers vinden, ongeacht binnen welk van de agencies de expertise zit. We opereren samen met alle consultants van OrangeValley Group en met de klant om als één team topprestaties te leveren.

OVG_logo_resize
Schermafbeelding-2022-04-25-om-11.26.50

Centrale kennisbank voor digital marketing learnings

Bij elk experiment leer je meer over je klanten en hun gedrag. Het is echter een uitdaging om alle uitgevoerde tests en de bijbehorende learnings te documenteren. De echte waarde van een testprogramma loont immers vooral als inzichten worden opgeslagen, gemakkelijk te vinden en te delen zijn om zo tot nieuwe test ideeën te komen welke de digitale resultaten verder verbeteren. Dit is precies wat MetaDimensions doet. 

MetaDimensions stelt je in staat alle testinzichten uit de organisatie op te slaan om in de loop van de tijd diepgaande klantinzichten op te bouwen en deze gemakkelijk toegankelijk te maken. Het gedrag van je klanten zal veranderen, dat is een feit, maar het hebben van een geconsolideerde CRO-kennisbank met alle inzichten over hun gedrag zal je ondersteunen om klaar te zijn voor nu en de toekomst. Ontdek, filter en leer uit de experiment knowledgebase;

Creëer een echte testcultuur in de organisatie

Kennis is macht, kennis over je klant is supermacht. Met MetaDimensions kun je ideeën opschalen en de hele organisatie op een leuke en lonende manier betrekken bij het verbeteren van digitale marketing resultaten. Dit zal helpen om een ​​cultuur van experimenteren te creëren en uit te breiden en zal ook helpen om je doelen sneller te bereiken. Het creëren van superkracht is immers een teamprestatie!

MetaDimensions biedt een gamification feature om iedereen in de organisatie op een speelse manier kennis te laten maken met CRO voor het vergroten van testcultuur. De meest interessante test ideeën komen vaak uit verschillende gebruikersgroepen. Denk aan het customer service team, product development of medewerkers uit de fysieke winkel.

MD-Content-2
MD-Content-9

Een efficiente CRO workflow

Beheer en rapporteer uw CRO-workflow van idee tot experiment vanuit één centrale plek. Werk naadloos samen met alle stakeholders en teamleden en deel updates over testideeën en experimenten.

Integreert eenvoudig met de meest gebruikte testing tools zoals SiteSpect, Optimizely, Visual Website Optimizer Conversion 360 en meer.

Krijg de waarde van uw CXO

Alle experimenten hebben waarde, zelfs als ze uw winst niet verhogen, is er voordeel in. Want waarde ligt ook in het vermijden van ineffectieve aanpassingen. Dit maakt allemaal deel uit van het verzamelen van inzichten over de voorkeuren van uw klanten. Met MetaDimensions is de waarde van CXO gemakkelijk te verkrijgen. En ook nog eens makkelijk te delen.

MD-Content-1