RVN01905

Prijzen

De MetaDimensions tool geeft grip op alle aspecten omtrent een sterk CXO proces. Deze is af te nemen in 3 verschillende varianten.

User based model

Free: Voor de organisatie die net begonnen zijn met het managen van hun CXO proces, hebben we de gratis versie van MetaDimensions. Met dit account kun je aan de slag gaan met het opbouwen van een CXO knowledgebase en groei realiseren door middel van de Growth Loop. Daarom is dit account de perfecte start op weg naar het worden van een CXO enterprise.

Professional: Voor de organisatie die al een stap verder zijn in het managen van hun CXO proces, hebben we het professional account. Met dit account kun je tot wel 10 gebruikers toevoegen aan je organisatie, die met elkaar kunnen communiceren via de comments. Daarnaast kunnen complexe CXO processen worden gestructureerd middels de Workflow en kunnen met een interactief Dashboard snel de belangrijkste resultaten worden geanalyseerd. Dat maakt dit account tot een echte must-have voor CXO professionals. 

Enterprise: Voor de organisaties die een optimalisatie cultuur willen implementeren in het DNA van hun bedrijf, hebben we het enterprise account. Met dit account kun je een ongelimiteerd aantal gebruikers toevoegen aan je organisatie, zodat je je gehele organisatie kan betrekken in het CXO proces. Motiveer medewerkers om deel te nemen aan het CXO proces met de Competition Mode. Met de Integration package kun je MetaDimensions gemakkelijk integreren in bestaande bedrijfsprocessen door koppelingen te maken met andere toolings, zoals Google Optimize. Ook ben jij de eerste die gebruik kan maken van nieuwe functies door de early bèta access. Bovendien krijg je je eigen Customer Success Manager vanuit ons team, die je begeleidt bij het implementeren, beheren en optimaliseren van je account. Til je CXO proces naar het allerhoogste niveau met het enterprise account.   

Free Professional Enterprise
Monthly Fee €0,- €249,- Contact us
Users 1 Up to 5 5+
Growth Loop
Knowledgebase
Workflow
Dashboard
Comments
Competition Mode
Integration Package
Bèta Acces
Customer Succes Manager
Meld je aan Meld je aan Meld je aan
Tom-de-Kort

Wil je kennis maken of heb je al een keuze gemaakt?

Laat ons jou bellen. Vandaag nog. Wel zo makkelijk.